Sine Ditlev Bihlet - Uddannet sundhedsplejerske og søvnspecialist

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser

Sidst opdateret: Februar 2020

 

Gyldighed

Nærværende forretningsbetingelser gælder med mindre andet er aftalt skriftligt, ved indgåelse af aftale om køb af ydelser, produkter eller services fra Søvnplejersken v. Sine Ditlev Bihlet.

Alle ydelser, services, produkter og forløb, udgår fra Søvnplejersken, Aldersrogade 11, 3.th, 2100 KBH Ø. CVR nr. 40 67 91 62, mail: sditlevjakobsen@gmail.com.

 

Indholdet på søvnplejersken.dk, søvnplejersken på instagram eller på facebook

Søvnplejersken kan på ingen måde drages til ansvar – direkte eller indirekte – for nogen skader eller gener, der måtte være konsekvensen af brug, misbrug eller misforståelse af informationer indeholdt eller forudsat på hjemmeside og profiler på sociale medier som Søvnplejersken kontrollerer, med mindre andet følger af dansk rets almindelige regler. 

Søvnplejersken opfordrer kunder til at dele og fortælle om positive oplevelser i forbindelse med Søvnplejerskens ydelser. Disse kan deles på sociale medier, fx. på instagram eller facebookmed #søvnplejersken eller tag @søvnplejersken.

Søvnplejersken forbeholder retten til uden varsel at slette uønskede kommentarer på de af Søvnplejersken kontrollerede profiler og hjemmesider.

 

Priser og betalingsbetingelser

Alle priser på søvnplejersken.dk er inkl. moms og andre afgiftermed mindre andet er angivet. Der opkræves ingen gebyrer ved betaling.

Deltagergebyr til foredrag arrangeret af Søvnplejersken betales ved registrering af deltagelse. Konsultationer betales netto kontant. Foredrag og kurser faktureres efter afholdt ydelse med 8 dages betalingsfrist.

 

Fortrydelsesret

Der refunderes ikke penge for afholdte foredrag, billetter til foredrag arrangeret af Søvnplejersken eller for afholdtekonsultationer.

 

Betalingsmåder

Du kan betale med mobilepay eller via bankoverførsel. Der opkræves ikke gebyr ved betaling med mobilepay eller bankoverførsel. Det er muligt at få tilsendt en fraktura hvis du ønsker dette.

 

Rettigheder

Søvnplejersken ejer alle rettigheder til alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til foredrag, kurser, workshops og konsultationer

Ved køb af visse af Søvnplejerskens ydelser opnår du brugsret til skriftligt materiale og digitalt materiale. Brugsretten er personlig. Alt materiale må kun anvendes til eget brug og må ikke udleveres eller videregives til tredjepart.

Materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil det er købt, herunder ikke kommercielt.

 

Persondatapolitik

For at booke aftaler med Søvnplejerskens kunder er det nødvendigt for at indsamle informationer såsom adresse, email og telefonnummer via et bookingsystem. Disse oplysninger behandles fortroligt og slettes senest efter 5 år.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Søvnplejersken.

Søvnplejersken registrerer ikke personfølsomme oplysninger.Afgivne oplysningerne bliver ikke overgivet eller solgt til tredjepart. Når der indsamles personoplysninger via korrespondancer, sikrer Søvnplejersken, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Søvnplejersken offentliggør aldrig dit navn i forbindelse med dine skriftlige tilbagemeldinger, f.eks. modtaget på mail eller via kontaktformularen, uden din forudgående tilladelse.

 

Klager

Hvis en ydelse eller vare ikke lever op til din forventning, kan du kontakte Søvnplejersken direkte. Skulle det mod forventning ikke lade sig gøre at komme til enighed, henvises der til Forbrug.dk.